وب انسور کنسول دستی ابری «لاجیتک جی کلود» (Logitech G Cloud) معرفی شد - وب انسور

خرید بلیط هواپیما از سفرمارکت

با دیدن قیمت‌های سرسام‌آور کارت‌های سری RTX 40 انویدیا، احتمالاً شما هم مانند بسیاری دیگر از گیمرها به این فکر افتاده‌اید که به سراغ سرویس‌های گیمینگ ابری رفته و به جای خرید تجهیزات سخت افزاری گران قیمت، تنها با یک اتصال اینترنت پرسرعت به انجام بازی‌های مورد علاقه‌تان بپردازید. در این صورت، بهتر است کنسول جدید لاجیتک با عنوان جی کلود (Logitech G Cloud) را هم مد نظر داشته باشید. این کنسول دستی با سیستم عامل اندروید کار می‌کند و قادر است طیف گسترده‌ای از بازی‌ها را به صورت ابری اجرا کند.

لاجیتک جی کلود

کنسول دستی لاجیتک جی کلود با قیمت ۳۵۰ دلاری خود از روز ۱۸ اکتبر (۲۶ مهر) در دسترس خریداران خواهد بود و می‌تواند یک گزینه ایده‌آل برای کسانی باشد که می‌خواهند به دنیای سرویس‌های گیمینگ ابری ورود کرده و آن را امتحان کنند. این دستگاه اندرویدی از دو سرویس Xbox Cloud Gaming و Nvidia GeForce Now برای استریم ابری پشتیبانی کرده و همچنین از برنامه‌های Xbox و Steam Link برای استریم محلی از کنسول و رایانه شخصی استفاده می‌کند. البته، شما می‌توانید سایر سرویس‌های استریم را هم که در سیستم عامل اندروید وجود دارند (مانند Google Stadia و Amazon Luna) مورد استفاده قرار دهید.

لاجیتک جی کلود

فروشگاه گوگل پلی در لاجیتک جی کلود فعال است، اما بازی‌های دانلودی اندروید به هیچ وجه نقطه قوت این کنسول دستی نیستند. چرا که پردازنده اسنپدراگون ۷۲۰G با وجود خوب و کارآمد بودن، اصلاً برای بازی‌های تراز اول یا در اصطلاح AAA ایده‌آل نیست و نمی‌تواند آن‌ها را به بهترین شکل اجرا کند. همچنین، باید بدانید که این دستگاه به ۴ گیگابایت حافظه رم و ۶۴ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی مجهز است که می‌تواند برای بازی‌های سنگین دردسرساز باشد. با این حال، می توانید فضای ذخیره‌سازی را به کمک کارت‌های میکرو اس دی ارتقاء دهید.

لاجیتک جی کلود

بهره‌وری انرژی و طول عمر باتری همواره یکی از کلیدی‌ترین فاکتورهای یک کنسول دستی بوده و لاجیتک نیز وعده بیش از ۱۲ ساعت عمر باتری را برای کنسول دستی جدید خود داده است (ظرفیت باتری ۲۳٫۱ وات ساعت است). شارژ مجدد باتری در ۲٫۵ ساعت و از طریق USB-C انجام می‌شود. علاوه بر این، جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری، بلوتوث نسخه ۵٫۱ و بلندگوهای استریو نیز برای جی کلود در نظر گرفته و از همین رو می‌توانید خروجی صدا را به هر شکلی که دوست دارید، داشته باشید (هدفون سیمی، هدفون بی‌سیم و یا اسپیکر).

لاجیتک جی کلود

صفحه نمایش ۷ اینچی LCD با وضوح ۱۰۸۰p و روشنایی ۴۵۰ نیت و همچنین پشتیبانی از قابلیت چند لمسی و نرخ تازه‌سازی ۶۰ هرتز در جلوی بدنه لاجیتک جی کلود خودنمایی می‌کند. نرخ تازه‌سازی ۶۰ هرتز کمی ناامید کننده به نظر می‌رسد، چرا که GeForce Now در حال حاضر از استریم ۱۲۰ فریم در ثانیه پشتیبانی می‌کند. با این حال، رزولوشن ۱۰۸۰p تاحدودی این نقیصه را جبران کرده و جی کلود را بالاتر از «نینتندو سوییچ» و «استیم دک» قرار داده است؛ چرا که هر دوی این کنسول‌ها دارای نمایشگر ۶۰ هرتز با رزولوشن ۷۲۰p هستند.

این کنسول دستی برای اتصال به اینترنت به وای-فای متکی است. تراشه اسنپدراگون ۷۲۰G از وای-فای ۵ (ac) پشتیبانی می‌کند، اما از نسخه ۶ (ax) پشتیبانی نمی‌کند. همچنین، خبری از اتصال ۵G یا حتی ۴G نیست و برای اتصال به اینترنت حتماً باید در محدوده وای-فای باشید.

لاجیتک جی کلود

لاجیتک جی کلود دارای جوی استیک‌های آنالوگ چپ و راست، تریگرهای آنالوگ L و R، دو کلید شانه‌ای، یک D-pad و دکمه‌های استاندارد A/B/X/Y است و نکته جالب اینکه می‌توان عملکرد دکمه‌ها را به دلخواه جابجا کرد. همچنین بازخورد لمسی (هپتیک فیدبک) و ژیروسکوپ نیز در دسترس می‌باشند. در نهایت اینکه وزن دستگاه ۴۶۳ گرم می‌باشد که در مقایسه با استیم دک (نمایشگر ۷ اینچی ۱۲۸۰ در ۸۰۰ پیکسل با وزن ۶۶۹ گرم) کم و در مقایسه با نینتندو سوییچ اولد (نمایشگر ۷ اینچی ۷۲۰p با وزن ۳۹۸ گرم) زیاد است.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 63 views بار دسته بندی : رپورتاژ تاريخ : 19 جولای 2023 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.