هود آشپزخانه را چگونه تمیز نماییم؟

+15 امتیاز
51 بازدید
چربیها وچسبناک بودن
پرسیده شده مرداد ۱۲ , ۱۳۹۲ در نكات آشپزي توسط m1357
بتدا هود را خاموش کنید.با مواد شوینده خارج و داخل هود را تمیز کنید.

* مراقب باشید به لامپ و پریز برق هود آسیبی وارد نشود. سپس با آب ولرم و صابون هود را بشویید.*

پنجره فلزی را که چربی به خود می گیرد در آب ولرم حاوی مواد از بین برنده چربی خیس کنید تا چربی ها پاک شود یا این که با کمک برس هر ۲ طرف آن را بشویید و قبل از اتصال مجدد کاملا خشک کنید.

* فیلترهای فعال زغالی که قابل شست و شو نیست باید عوض شود.زغال با کثیف شدن اثر خود را از دست می دهد بنابراین هر سال و اگر زیاد پخت و پز می کنید، هر چند ماه این فیلترها را تعویض کنید. *

کثیفی را که روی پره های فن جمع شده است، با مواد شوینده تمیز کنید.

1 پاسخ

+1 امتیاز
بهترین پاسخ
اگر اون صفحه ی زیر هود در بیاید . آن را در میاریم و با آب میشوییم . اگر این قابلیت را نداشته باشد باید با یک دستمال خیس آن را تمیز کنید . از زدن هر گونه مواد تمیز کننده به هود خودداری کنید .
پاسخ داده شده مرداد ۱۲ , ۱۳۹۲ توسط Assange

سوالات مشابه

+10 امتیاز
0 پاسخ
53 بازدید پرسیده شده مرداد ۱۹ , ۱۳۹۲ در عمومی توسط kiarash
0 امتیاز
1 پاسخ
30 بازدید پرسیده شده آذر ۱۶ , ۱۳۹۴ در نكات آشپزي توسط mostafahtsm
+4 امتیاز
1 پاسخ
+6 امتیاز
0 پاسخ
39 بازدید پرسیده شده خرداد ۹ , ۱۳۹۳ در آشپزی توسط keykavos