تحصیل در دانشگاه های اتریش

+21 امتیاز
132 بازدید
سلام دوستان

شرایط تحصیل در دانشگاه اتریش به چه صورته؟
پرسیده شده تیر ۳۱ , ۱۳۹۲ در دانشگاه های خارجی توسط farshid_64

1 پاسخ

+1 امتیاز

در اتريش حدود 18 دانشگاه و 110 موسسه آموزشی وجود دارد و زبان ملی و رسمی تدريس در اين دانشگاه ها آلمانی می باشد. البته در دوره ی دکترا و در بعضی از دانشگاه های خصوصی می توان به زبان انگلیسی تحصيل کرد.

تحصيل در دانشگاه های اتريش برای دانشجويان خارجی – منجمله ایرانی – رايگان نيست و ترمی حدود 370 يورو شهريه تحصيلی دريافت می گردد. بضی از دانشگاه ها - مانند دانشگاه صنعتی گراتس (TU-Graz) - اين شهريه را به دانشجويان ایرانی در صورتیکه حداقل 9 واحد در ترم گذارنده باشند، برمی گردانند.

اخذ پذيرش برای (ادامه) تحصيل در دانشگاه های اتريش شرط اعطای ويزا از سوی دولت اتريش است.

برای اخذ پذيرش در دانشگاه های اتريش داوطلب بايد دانشجوی رشته مورد نظر در کشور خود باشد و یا مدرک تحصيلی او - در کشوری که آن را کسب کرده است و همچنين در اتريش - برای ورود به دانشگاه کافی باشد. به عبارت ديگر ديپلم دبیرستان به تنهايی قابل قبول دانشگاه های اتريش نيست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش است.

دانشجويانی که در دانشگاه های ایران به تحصيل اشتغال دارندن و یا داشته اند، بايد گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر وموم شده ی خود ارايه دهند. در اين گواهی بايد منعکس باشد که فرد متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است.

مدارس عالی فنی (Fachhochschulen - FH's)، دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاهها در بعضی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی - شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری - نيز برگزار می کنند. برای دریافت پذیرش باید در این امتحان ورودی شخصا شرکت کرد.

علاوه بر این مراکز آموزش عالی در اتريش سهمیه برای پذيرش دانشجوی خارجی دارند و برآوردن تمامی شرایط برای اخذ پذیرش به معنی دریافت بدون چون و چرای آن نیست.

مهلت درخواست پذیرش برای ترم تابستانی تا اول فوريه و برای ترم زمستانی تا اول سپتامبر می باشد. يعنی مراکز مربوطه بايد مدارک متقاضی را تا زمانهای نامبرده دريافت کرده باشند. توصيه می شود که از 6 ماه قبل از تاریخ مورد نظر برای ورود به اتریش و ادامه تحصیل، درخواست خود را به دانشگاه ارائه دهید.

دانشجويان خارجی بايد پس از ثبت نام دردانشگاه برای آموختن زبان آلمانی و در اکثر موارد در صورت پایین بودن نمرات چهار سال دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی انتخاب شده، برای این دروس، يک دوره يک ساله تا دوساله ی پيش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.

هزينه زندگی و تحصيل دراتريش ساليانه 7500 يورو می باشد که اين هزينه باید برای اخذ ويزای تحصيلی یا به صورت ساپورت مالی یا وجه پرداخت شده به یک حساب بانکی در اتریش ارائه شود.

تامين بخشی ازهزينه ی تحصيل بوسيله کار ضمن تحصيل در اتريش رسماً امکان پذير است ولی عملا بسیار سخت. برای این منظور فرد دانشجو باید کارفرمایی پیدا کند که برای او از اداره کار، تقاضای اجازه ی کار کند. اما دریافت همین مجوز کار هم، که رسماً «کمتر از پاره وقت» نامیده می شود، به هیچ وجه کار ساده ای نیست. طبق قوانین جاری، کار کردن برای دانشجویان خارجی با درآمدی بیش از 332 یورو در ماه ممنوع است. قبل از دریافت این اجازه ی کار لازم است ثابت شود که برای آن شغل، یک فرد اتریشی جویای کار و واجد شرایط و یا یک فرد خارجی که دارای اجازه کار است و بیکار و واجد شرایط، وجود ندارد. بعنوان مثال شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا که در اتریش جویای کار هستند در اولویت بالاتری نسبت به دانشجویان خارجی قرار دارند. بضی از دانشگاه ها با توجه به نمره های بالای دانشجويان خارجی به آنها در خود محيط دانشگاه کارمی دهند.

مدارک لازم جهت اخذ پذيرش دانشگاه

مدارک زير با توجه به شرايط متقاضيان دسته بندی شده و نيازی نيست که همه متقاضيان کليه مدارک را جهت اخذ پذيرش داشته باشند. ترجمه رسمی مدارک ( با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه و تایید سفارت اتریش) بايد به زبان آلمانی يا انگليسی باشد.
توجه کنید که در ترجمه ها، تاریخ های مهم مانند زمان اخذ دیپلم و غیره بدون اشتباه و یکسان باشند. تاریخ تولد خود به تقویم میلادی و نوشتار لاتین اسم خود و والدین را مطابق با گذرنامه اتان، دراختیار دارالترجمه قرار دهید تا همه ی مدارک شما یکسان باشند.


 

  • فرم پر شده و امضا شده ی درخواست پذیرش که از سابت دانشگاه مربوطه می توانید download کنید.
  • شرح حال مختصر(یک یا دو صفحه) با عکس به زبان آلمانی یا انگلیسی
  • ترجمه و کپی پیوست شده ی مدرک ديپلم و ريز نمرات آن
  • ترجمه و کپی پیوست شده ی مدرک پيش دانشگاهی و ريز نمرات آن
  • ترجمه و کپی پیوست شده ی کارنامه قبولي در کنکور سراسری و یا دانشگاه آزاد در رشته و مقطع مورد درخواست (در صورتیکه درایران هنوز در این رشته ثبت نام نکرده اید)
  • ترجمه و کپی پیوست شده ی گواهی دانشگاه مبنی بر اینکه در ترم جاری دانشجوی تمام وقت و رسمی آن دانشگاه هستید و از ادامه تحصیل منع نشده اید (در صورتیکه در حال حاضر دانشجو هستید، فارغ از اینکه در رشته و مقطعمورد درخواست است و یا غیر از آن)
  • ریز نمرات مهر و امضا شده ی دروسی که تا به حال در دانشگاه گذارنده اید به زبان انگلیسی و یا ترجمه ی آن (در صورتیکه دروسی گذارنده اید)
  • ترجمه و کپی پیوست شده ی مدرک فوق ديپلم، ليسانس یا فوق ليسانس و ريز نمرات مهر و امضا شده ی آنها (در صورتیکه دارای این مدارک هستید) - به جای دانشنامه، گواهی اتمام تحصیل دانشگاه هم مورد قبول است
  • ترجمه و کپی پیوست شده ی شناسنامه
  • گواهی زبان آلمانی ( در صورتیکه دوره ی زبان آلمانی گذارنده اید)
  • دیگر مدارک دال بر تجربیات و آموزشهای حرفه ای یا فنی که در ایران جنبه ی رسمی دارند.


 

مدارک لازم جهت رواديد تحصيلی
درخواست رواديد بايد شخصا به سفارت اتریش در تهران ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست رواديد بطورمعمول 2 تا 4 ماه بطول می انجامد.


 

  • فرم درخواست ويزای دانشجویی به زبان آلمانی که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد
  • گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل 6 ماه از تاريخ درخواست رواديد ) و فتوکپی از تمام صفحات مندرج آن
  • شناسنامه
  • تعهد نامه مالی از شخصی در اتريش


 


  • يا خود متقاضی در اتريش به نام خود حساب باز کرده است و مبلغ 7000 يورو به حساب خود پول گذاشته و تاييد آن را از بانک می گيرد و به سفارت ارائه می دهد
  • اصل و فتوکپی از پذيرش دانشگاه در اتريش
  • اصل و کپی مدارک تحصيلی دبيرستانی و دانشگاهی متقاضی در ايران
  • گواهی عدم سوء پيشينه
  • 2 قطعه عکس


 

از شخص تضمین کننده مورد نياز می باشد:


 

  • Meldezettel (گواهی محل سکونت)
  • Mietvertrag oder Grundbuchauszug (اجاره نامه يا کپی سند منزل)
  • Arbeits- und Gehaltsbestätigung ( گواهی اشتغال به کار و گواهی حقوق)
پاسخ داده شده تیر ۳۱ , ۱۳۹۲ توسط abbas32

سوالات مشابه

+20 امتیاز
1 پاسخ
40 بازدید پرسیده شده تیر ۳۱ , ۱۳۹۲ در دانشگاه های خارجی توسط wolf
+19 امتیاز
2 پاسخ
+23 امتیاز
1 پاسخ
+15 امتیاز
1 پاسخ
+21 امتیاز
1 پاسخ